45 posts in this thread / 0 new
Last post

Pages

Geoff Simmons's picture
#27

Hi Peter,

I've recently moved the thread, per your request.

Back to top
drunkill's picture
#28

Just a suggestion, can we get a wider 'active area' for the forums? On a 16:9 screen with a decent resolution there is an awful lot of whitespace on either side of the screen.

My reasoning is for photos, given a chunk of the space on the page is used for the menu along the lefthand side and the way that nested posts work mean some images end up pretty small by comparison to SSC for example.

Now there might still be some people out there with 1024x768 4:3 displays out there but I think the current 1240px wide 'usable space' is pretty thin. I dunno just a suggestion, it'd make the forums a bit easier to read with less scrolling on larger text posts too. 60px wider on each side isn't too much of an increase and would be an improvement.

Might make a difference for people browsing on a tablet but they can easily zoom in with a pinch.

Back to top
Schmiggy's picture
#29

Hi,

For some reason I'm unable to view private messages from other users. The first message I am able to view fine, however any subsequent messages don't appear. When I click to view new messages, it just shows the first one.

Back to top
Geoff Simmons's picture
#30

Hi Schmiggy,

Thanks for your report, have now adjusted private message caching. Please try viewing your new messages again and let us know if the problem persists.

Back to top
Peter Maltezos's picture
#31

Can't see REDDEN's linked images in his posts.sad

Can someone help?

 

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Martin Mankowski's picture
#32

Neither can I.

Possibly something to do with Postimage changing their address from postimage.org to postimage.io?

Back to top
Geoff Simmons's picture
#33

Can't see REDDEN's linked images in his posts

Providing a link to an example post (indicating the issue) is generally considered helpful.

postimg.org links as recent as June 27 appear to still be working.

Back to top
Peter Maltezos's picture
#34

I can't see any of Redden's images again!sad

All I'm getting from his recent posts are question marks in the middle of blue boxes.

Example post #380 in this thread:

https://urban.melbourne/forum/cbd-west-side-place-250-spencer-street-4-t...

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Peter Maltezos's picture
#35

Now I can't even see Mark's images?

Same problem, question marks in the middle of blue boxes.sad

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
DesMond's picture
#36

Hey team I've been seeing a weird issue where on the front page, on the upper right where it should be my user name, I see random other users - e.g: https://i.imgur.com/wsjtpAS.jpg

Back to top
Fedsquared's picture
#37

Same thing happening here. There's a glitch in the matrix.

Back to top
Adrian's picture
#38

Yep I've had that problem with some other user name quite often .. now when logging into the new look website I got a user number initially and then my user name on subsequent navigations.

Back to top
Sam Partland's picture
#39

Thanks for your feedback and the bug report. We are investigating this at the moment and will hopefully address it shortly.

Sam - Growth @ urban.

Back to top
Peter Maltezos's picture
#40

I've lost posting privileges/abilities on the forum, why?

All I get is Comment* now.

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Sam Partland's picture
#41

Hey Peter,

Thanks for letting us know. I will get the team to look into it now.

Thanks,
Sam.

Back to top
Peter Maltezos's picture
#42

REDDEN WROTE ON TUE, 24/07/2018 - 18:30
There's a problem with this site. I posted pics across several threads around midnight Monday and they're not updating to the top of the list. WSP, Melb Square, Southbank Place, 311 Spencer, etc. I sent an email but haven't had a response yet.

I'm having similar problems with my posts, WTF is going on?

Why are we having these ongoing problems?

Where is Geoff to fix all this, is he no longer employed on this site?

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Peter Maltezos's picture
#43

A month later and nothing has been fixed!!!

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Peter Maltezos's picture
#44

Feels like Urban is trying to kill its forum by sabotage and neglect.

I collect, therefore I am. thecollectormm.com.au
Back to top
Sam Partland's picture
#45

Hey Peter,

Sorry for the delay on this. We're working through the issue and are trying to resolve it. The team has flagged a possible server issue, which we are hopefully resolving in the next couple weeks.

The issue stems from us being more reliant on caching to try and load pages faster, but unfortunately, this was one of the consequences.

I will post once it get's resolved.

Thanks,
Sam.

Back to top

Pages